Accesorii patut

Protectia impermeabila pentru salteaua bebelusului

Inainte de venirea pe lume a primului nostru bebelus ne intrebam daca este sau nu utila protectia impermeabila pentru saltea si de unde o putem cumpara. Daca poate nu o vom folosii atunci cand copilasul este foarte micut, cand il vom invata pe copilul mai marisor sa se dezvete de scutecul impermeabil aceasta protectie impermeabila este foarte utila.

Husa impermeabila pentru saltea are rol de protectie inpotriva umezelii care poate iesii din scutecul bebelusului si de asemenea impiedica ca salteaua sa preia mirosuri neplacute.

Umezeala creaza un mediu propice pentru dezvoltarea mucegaiului, acarienilor sau a bacteriilor. Daca mentinem uscata salteaua la exterior si interior, o aerisim suficient, ajutam la reducerea la minim dezvoltarea micro-organismelor.

Utilizarea unei protectii impermeabile prelungeste viata saltelei evitand astfel o investitie costisitoare.

Intretinerea unei astfel de protectii impermeabile se face usor prin spalare la diferite temperaturii ( in functie de indicatiile producatorului ) in masina de spalat. Se recomanda spalarea in mod regulat si uscarea completa pentru un efect sanitar optim.

Cele mai multe modele de protectii impermeabile au montat pe colturi sau de jur- imprejur ca o banda elastic pentru fixarea acesteia pe saltea.