Lenjerie patut

Lenjerie pentru patutul bebelusului in culorile toamnei

Seturile de lenjerie pentru patutul bebelusului pe care vi le propunem acum au imprimeuri sau broderie aplicata in culorile cu care toamna aceeasta ne bucura privirea.

Culorile joaca un rol important in viata nou-nascutului si mai tarziu a copilasului. Daca la inceputul vietii bebelusul distinge doar umbre si lumini, mai tarziu un pic, culorile pot fi vazute.

Inconjurat de culorii placute si armonioase bebelusul accepta mai usor transferul pe care trebuie sa il suporte, de la viata intrauterina atat de cunoscuta si confirtabila lui pana in acel moment, catre viata de nou-nascut unde toate situatiile si senzatiile sunt noi pentru acesta.

Fabricata in Romania, lenjeria pentru bebelusi este lucrata din bumbac de inalta calitate care se comporta foarte bine in timp dupa mai multe spalari, materialul pastrandu-si o tinuta foarte buna.

Un set pentru patut este alcatuit din:

  • protectie laterala patut pentru caputul bebelusului. Aceasta este lucrata din bumbac imprimat sau cu broderie aplicata.
  • fata pilota pentru a imbraca paturica favorita a bebelusului sau o pilotica pentru acesta. Aplicatiile de pe acesta sunt din material imprimat sau broderie.
  • fata pernuta.
  • cearceaf cu elastic pentru saltea croit inalt pe colturi. Elasticul aplicat are rolul de al fixa foarte bine pe salteluta evitand astfel scoaterea cearceafului de sub aceasta.

Dimensiunile pentru fiecare piesa din set se pot lucra pe comanda sau standard pentru patut: 120x60cm, 127x63cm sau 140x70cm.

Se poate achizitiona si fiecare piesa separat, cum ar fii doar protectia laterala, fata pilota sau cearceaf cu elastic saltea.

Daca se doreste, este posibila personalizarea lenjeriei pentru patutul bebelusului, transformand-o intr-un set personal. O idee de cadou.

Va dorim succes in alegerile dvs,
Echipa Stylebebe.