Termeni si conditii

 
Companie

www.stylebebe.ro este administrat de compania:
S.C. DMP CONCEPT TOTAL S.R.L.
CUI RO18491865
Sediu social Sat Afumaţi, Comuna Afumaţi, Şoseaua BUCUREŞTI-URZICENI, Nr. 61A, Judet Ilfov
0744 301 210


• Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.stylebebe.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Magazinul online www.stylebebe.ro este administrat de compania S.C. DMP CONCEPT TOTAL S.R.L., CUI RO18491865, sediu social Sos Pantelimon, nr 107, ap 62 (denumita in continuare StyleBebe.ro). Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare. StyleBebe.ro isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, StyleBebe.ro isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, sau erori ale produselor software. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site. StyleBebe.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru informatiile prezentate eronat pe site din orice motive, inclusiv in cazul preturilor, rezervandu-si dreptul de a nu livra produse al caror pret a fost afisat in mod eronat. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.stylebebe.ro este proprietatea S.C. DMP CONCEPT TOTAL S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul scris al StyleBebe.ro a oricaror elemente regasite in site, chiar si cu precizarea sursei, dar fara acordul expres al StyleBebe.ro, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

• Confidentialitate

StyleBebe.ro respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor; StyleBebe.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, oferta si politica firmei; StyleBebe.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul StyleBebe.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a StyleBebe.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

StyleBebe.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

• Expeditie si livrare

Livrarea produselor StyleBebe.ro se face pe teritoriul Romaniei, in raza de acoperire a firmei de curierat. Modalitatea de livrare va fi stabilita in momentul confirmarii telefonice a comenzii.

• Costurile de transport

Pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului. Costurile de livrare vor fi stabilite in momentul confirmarii telefonice a comenzii. StyleBebe.ro ofera transport gratuit pentru toate comenzile ce depasesc pragul de 500 RON.

• Plata
Plata se poate face:
– in numerar, la livrare (sistem ramburs).
– prin banca; un reprezentant al StyleBebe.ro se va ocupa de toate detaliile (factura proforma, confirmare plata etc.) astfel incat comanda dvs. sa fie livrata in cel mai scurt timp. Livrarea produselor se va face numai dupa confirmarea incasarii din partea bancii StyleBebe.ro. Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

• Garantie

Toate produsele comercializate de catre site-ul StyleBebe.ro, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

“Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. ” Art. 4,b Cap. I, ORDONANTA nr.130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta..

Clientii StyleBebe.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

StyleBebe.ro poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

StyleBebe.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare:Legea 365/2002 privind comertul electronic si Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 130/2000 referitoare la regimul juridic al contractelor la distanta.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la punctul de lucru al VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor. Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre CUMPARATOR, urmand ca VANZATORUL sa trimita pe cheltuiala proprie produsul ce va fi primit in schimb dupa constatarea defectului, integritatii sigiliilor, precum si modului de manevrare/montare. Trimiterea produselor defecte se face dupa anuntarea prealabila a unui reprezentant al vanzatorului, specificand exact care este defectul constatat. Defectele vizibile se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin defect vizibil se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului. Orice reclamatie ulterioara referitoare la acest tip de defecte nu va fi luata in considerare. Receptia se considera ca fiind efectuata in aceeasi zi in care produsul a fost livrat si/sau preluat de catre client sau un reprezentant al acestuia.

VANZATORUL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate/ vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare. VANZATORUL este de asemenea exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei efectuate de CUMPARATOR a utilizat/ manevrat aparatul in mod necorespunzator, indiferent daca VANZATORUL i-a adus sau nu la cunostinta beneficiarului conditiile in care se acorda garantia pentru reparatie. Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

• Retur

Conform Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014, “consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14. Consumatorul are obligaţia de a notifica în scris intenţia de returnare a produselor, la adresa de email office@stylebebe.ro. Cele 14 zile încep de la data în care consumatorul intră în posesia fizică a produselor (sau a ultimului produs, dacă produsele comandate într-o singură comandă sunt livrate separat).

Cheltuielile directe legate de returnarea produsului cad în sarcina consumatorului. Nu este posibila returnarea produselor la sediul societatii.

Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc. www.stylebebe.ro nu acceptă primirea coletelor trimise cu ramburs. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, www.stylebebe.ro îşi rezervă dreptul de solicita o taxă pentru readucerea acestuia la stadiul iniţial (dacă este posibil) sau, după caz, pentru a acoperi eventualele pierderi cauzate de deteriorarea produsului.

Sunt exceptate de la dreptul de returnare produsele sigilate care au fost desigilate de consumator si care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă (conform OUG 34/2014 art. 16 lit. e)

Returnarea sumei/sumelor plătite de consumator se face conform legii, în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului, în contul bancar indicat de către consumator pentru virarea banilor sau prin refund, când plata a fost efectuată cu cardul bancar. www.stylebebe.ro poate amâna rambursarea până la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării.

• Litigii

Pentru orice conflict aparut intre StyleBebe.ro si clientii sai se va cauta o rezolvare pe cale amiabila. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca pe a carei raza teritoriala se afla sediul StyleBebe.ro.

Date de care trebuie tinut cont atunci cand se returneaza produsele comandate:

  • Contravaloarea transportului produselor catre firma StyleBebe.ro va fi suportata de client;
  • Produsele trebuie sa fie in stare foarte buna, “ca noi”, sa nu fie folosite sau uzate; acestea se pot returna doar in ambalajul original fara a fi deteriorate (scotch lipit direct pe cutie ori cu urme de lovituri )
  • In situatia in care produsele au un sigiliu, acesta nu are voie sa fie desfacut – produsul trebuie returnat sigilat;
  • Produsele nu au voie sa fie folosite. Produsele care contin accesorii, se returneaza doar in cazul in care sunt in aceeasi stare si ele trebuie sa fie complete, trebuie sa contina toate accesoriile cu care a fost livrat produsul si in aceeasi stare (fara modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc) in care au fost receptionate, in termen de maximum 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara obligativitatea invocarii vreunui motiv.
  • Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor. Orice semn de uzura existent pe ambalaj / produs atrage anularea dreptului de returnare.
  • In cazul tuturor materialelor perisabile / consumabile, folosirea lor (fie si numai o singura data) nu mai permite returnarea lor.
  • Alte date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc.

Exceptie de la returnare: produsele achizitionate de persoane juridice, produsele aduse pe comanda speciala (care nu sunt in mod uzual in stocul StyleBebe.ro), produsele consumabile si produsele folosite.