Camere complete

Camera bebelusi Grace – clasica, eleganta

Cu un impact vizual foarte frumos, foarte eleganta si totodata functionala, camera bebelusi Grace de la Raffaelo este o alegere de succes in amenajarea camerei bebelusului.

Patutul bebelusi Grace este lucrat din lemn de fag, atent finisat si imbinat, pentru un maxim de siguranta in exploatare. Vopselele aplicate sunt sigure pentru bebelusi in conformitate cu normele europene.

Detaliile care impodobesc patutul sunt pretioase prin calitatea si originea materialelor folosite. Inima mare montata in partea superioara a lateralei din spate, este lucrata din piele ecologica si cristale.

In dotarile patutului Grace gasim: laterala frontala care poate cobora sau care poate fi detasata complet( transformand-ul astfel intr-o canapea ce poate ramane mult timp in camera copilului), un alt avantaj al acestui model este prezenta unui Kit care permite pozitionarea suportului ce sustine salteaua pe o pozitie mai inalta usurand astfel manevrele de asezare/ridicare ale nou-nascutului in patut, pentru o manevrabilitate a acestuia mai usoara exista 4 roti, sub suportul de saltea pe toata suprafata patutului este pozitionat un sertar util pentru depozitat lenjeria de patut sau paturici.

Comoda Grace cu salteluta de infasat detasabila, are incorporata o cadita ergonomica pentru imbaierea bebelusului prevazuta cu scurgere exterioara. Cadita din comoda este si ea deasemenea detasabila, permitand scoaterea ei si obtinerea unui spatui foarte generos in sertarul superior. Numarul de 4 sertare cu care comoda este prevazuta asigura un spatiu bogat pentru depozitare, butonii de prindere de pe sertare sunt in forma de inimoare.

Cele 4 roti ale comodei asigura o usoara deplasare a acesteia. Comoda este lucrata din pal rezistent la umezeala.

Sifonierul Grace este prevazut cu bara din inox pentru umerase, doua sertare pentru depozitata generoase, doua usi pe care se regaseste inima din piele ecologica capitonata cu cristale.

Camera bebelusi fabricata in Italia.

Echipa Stylebebe