Patuturi bebe

Patutul pentru gemeni

Intr-un singur spatiu, un patut care ocupa 131x131cm, aproximativ cat un pat traditional, asigura dezvoltarea si cresterea inpreuna sigur si armonios. Patutul Gemeni favorizeaza o dezvoltare sigura pentru ca cei doi bebelusi vor fi inpreuna in acelasi spatiu separati de o laterala fixa formadu-se astfel acele doua arii destinate dezvoltarii individuale intr-o securitate completa. Pentru acces usor in toate etapele de crestere a bebelusilor vine in intampinare suportul de saltea care se poate regla pe trei nivele de inaltime.

Tot timpul uniti in acceasi camera pe parcursul dezvoltarii si in completa siguranta, acestea sunt reale avantaje ale patutului pentru gemeni.

In varianta de nou-nascut patutul este complet echipat cu:

  • structura patutului lucrat din lemn de fag disponibil pe alb sau ivory.
  • saltele speciale antisufocare bebe din cocos integral
  • aplicatia textila patut disponibila – roz, albastru, alb

Mai tarziu, odata ce timpul trece si gemenii bebelusi cresc frumos si armonios, patutul bebe se poate transforma usor si simplu in doua paturi junior confortabile de 207x131cm. Aceasta transformare este posibila prin achizitionarea kit-ului optional si a doua saltele.

Pentru un somn linistit si sigur al gemenilor, patutul mai trebuie echipat cu un set de lenjerie textila disponibila in asa multe variante de culoare si imprimeuri.

Va dorim mult succes in alegerile dumneavoastra!
Echipa Stylebebe.