Cu adevarat unic!

Cu adevarat unic! Acest patut insoteste copilul o perioada lunga de timp, datorita functiilor de adaptare
Cu dimensiuni un pic mai mici decat standard dar multifunctional patutul Next to You este fantastic. Solutia completa de patut bebelusi si canapea copil.

In primele luni de viață, poate fi plasat langa patul parintilor pentru al simtii si auzii pe bebe, suportul de saltea antiregurgitare reglabil favorizeaza respiratia copilasului ajutand pe acesta sa doarma mai bine. Regurgitarea se produce in primele luni de viata datorita faptului ca sistemul digestiv al bebelusului nu sa maturizat inca si prin ridicarea usoara a suportului de saltea noi facilitam efectul gravitatiei si limitam cantitatea de lichid care se poate scurge inapoi in esofag.

Mai tarziu, mama poate transforma patutul intr-unul cu patru laturi prin ridicarea lateralei culisata si folosind acest patut care are dimensiuni mai mari decat un cosulet de bebelusi, copilul nu trebuie sa se mai adapteze cu un spatiu nou, cu trecerea de la cosulet la un patut. In aceasta perioada patutul copilului poate fi mutat si in alta camera daca acest lucru se doreste. Culisarea lateralei se face foarte usor datorita sinei speciale care o pozitioneaza.

Puteti continua sa folositi patutul Next to You si cand copilul creste, ca o canapea in camera. Prin culisarea unei laterale si montarea suportului pentru saltea la nivelul de jos, acest patut poate fi locul perfect pentru joaca sau de citit povesti al copilului de acum dornic sa descopere tot ce il inconjoara.

Succes in alegerile Dumneavoastra,
Echipa Stylebebe.