1. Organizatorul concursului este DMP Concept Total cu sediul în București str Fabrica de Gheață nr 1, pe site-ul StyleBebe.ro, care se va ocupa de organizarea concursului, contactarea câștigătorilor și expedierea premiilor, denumită în cele ce urmează “ organizator”
2. Concursul se va desfășura în conformitate cu prezentul regulament, care este obligatoriu pentru toți participanții
3. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica regulamentul pe parcursul desfășurării concursului având obligația de a informa participanții în mod oficial, în aceeași manieră cum a fost anunțată și informarea inițială.
4. Concursul va începe pe data de 29.02.2024 și va dura până la data de 03.03.2024, denumită în continuare “ Perioada de desfășurare a concursului”. Orice participant care nu se va încadra în acest interval de timp nu va fi luat în considerare.
5. Condiții de participare la concurs: orice persoană care a împlinit 18 ani,
– [ ] premiul se va expedia doar pe teritoriul României, persoane care s-au înregistrat în pagina de concurs de pe site-ul Stylebebe.ro ,
– [ ] persoane ale căror date de înregistrare au fost verificate telefonic.
– [ ] Participarea la acest concurs reprezintă cunoașterea și acceptarea integrală, expresă și neechivocă a prezentului Regulament.
6. Premiile: 1 buc carusel muzical Valdo, 1 buc carusel muzical Sleepy
7. Câștigătorii nu au posibilitatea și nici dreptul de a cere modificarea caracteristicilor premiului și nici de a cere contravaloarea acestuia în bani. Câștigătorii sunt singurii beneficiari ai premiului câștigat și nu pot cere înstrăinarea sau acordarea acestuia către o altă persoană.
8. Premiile acordate nu pot fi înlocuite cu alte servicii sau produse și nici nu se poate cere contravaloarea lor în bani. În cazul refuzului vreunui potențial câștigător de a beneficia de premiu( prin refuz înseamnă ca potențialul câștigător nu dorește să intre în posesia premiului) acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului. În cazul în care după terminarea concursului mai rămân premii nealocate , organizatorul își rezervă dreptul de a nu le mai atribui. Refuzul de a primii premiul trebuie să fie expres exprimat în termen de 4 zile de la data de la care organizatorul l-a înștiințat pe câștigător.
9. Câștigătorii din selectati cu ajutorul unui algoritm computerizat. Câștigătorii vor fi selectați în data de 05.03.2024 și anunțați pe contul Instagram @Stylebebe.ro.insta
10. La concurs participă toate înscrierile valide din perioada 29.02.2024-03.03.2024. După extragere și validarea condițiilor de participare, organizatorul se va ocupa de expedierea premiului.
11. Prin înscrierea la concurs, participanții sunt de acord cu prevederile regulamentului și sunt de acord ca în cazul în care vor participa numele lor să fie anunțat public pe @stylebebe.ro.insta
12. Organizatorul se obligă să respecte prevederile Regulamentului European ( UE) în continuare GDPR privind protecția datelor personale ale participanților, prelucrarea și stocarea acestora conform reglementărilor aflate în vigoare.