Patut Mattisse, cu ursuletul jucaus

Patut Mattisse

Patut bebelusi Mattisse – o propunere jucausa pentru camera bebelusului dumneavoastra. Lucrat din lemn masiv cu plexi transparent pe frontul principal si cu ursulet capitonat aplicat ca motiv specific colectiei Mattisse de la Babyitalia.

Datorita design-ului si a materialelor folosite in realizarea acestuia patutul pentru bebelusi Mattisse este foarte actual si modern. Ursuletul Mattisse capitonat aplicat pe plexi ii ofera patutului aceea magie a copilariei si a jucariilor de plus.

In componenta patutului Mattisse din lemn masiv sunt incluse si accesorii foarte utile parintilor cat si bebeluslui, cum sunt:

  • kit de inaltatori pentru suportul de saltea. Pozitioneaza salteaua pe un nivel superior al patutului usurand efortul depus in manevrele de ingrijire a nou-nascutului.
  • ambele laterale lungi ale patutului culiseaza, una putandu-se detasa complet daca se doreste ( in acest caz cea de a doua laterala trebiuie fixata complet).
  • pe ambele laterale lungi ale patutului, in partea superioara, sunt montate mansoane din plastic care au rolul de a impiedica micutul sa “roada” din lemnul patutului si amortizeaza usor posibilele lovituri.
    patutul Mattisse este prevazut cu sertar, obtinand prin acesta un spatiu in plus pentru depozitat.
  • faptul ca patutul pentru bebelusi Mattisse este echipat cu patru roti pivotante si blocabile faciliteaza deplasarea acestuia in incapere in siguranta de a putea fi fixat prin blocare.

Daca spatiul in camera permite, Patutului Mattisse ii se pot alatura comoda multifunctionala Mattisse si sifonierul Mattisse, acesta din urma cu aceeasi aplicatie Ursulet Mattisse pe usa.

Patutul pentru bebelusi Mattisse se poate lucra, de catre producator BabyItalia, pe alb sau ivory.

Mult succes in alegerile Dvs!

Echipa Stylebebe.