Cand aducem acasa nou-nascutul, multi parinti aleg sa doarma alaturi de bebelusi in sistemul co-sleeping. O alegere care are multe avantaje dar, cu o data de expirare in jurul varstei de 3 ani asa cum ne spun expertii.

 Spatiile celor mici si ale celor mari trebuie sa ramana foarte distincte, parintii trebuie sa constientizeze acest lucru. Si pentru ca si parintii au dreptul la propiul lor spatiu. Ce faci atunci cu copilul in jurul varstei de 6-9 luni, care nu vrea sa doarma singur in alta camera, pentru ca cele mai multe patuturi dedicate sistemului de co-sleeping se adreseaza pana in aceasta varsta.

Bebelusul tau creste iar tu, mamica, vrei sa il ai aproape noaptea dar in siguranta si ziua. Pentru aceasta recomandam modelul de co-sleeper Art sau Contact

Ambele modele, Contact si Art, au ca dimensiuni 117/62cm, perfect pentru dormitorul parintilor dar nu prea mic pentru ca acest patut este recomandat pana in jurul varstei de 3 ani.

Un co-sleeper perfect care vine in ajutorul parintilor cu un suport de saltea cu sistem antireflux, cea ce inseamna ca salteaua se pozitioneaza, la alegere, in plan inclinat. Salteaua vine la pachet cu patutul si este de buna calitate, antisufocare, husa detasabila. Laterala patutului culiseaza frumos si usor pana sub patut cand acesta se lipeste la patut parintilor si se inchide patutul atunci cand tu pleci din camera pentru ca bebelusul tau sa fie in siguranta.

https://www.stylebebe.ro/produs/patut-atasabil-art-stylebebe-ro/

Este important sa lasati bebelusul sa simta toata afectiunea si caldura dumneavoasta, este la fel de important sa lasati copilul sa doarma singur si sa isi castige treptat autonomia fireasca.

Fericirea copilului dumneavoastra depinde foarte mult si de linistea si fericirea cuplului de parinti. Este iportant sa nu cedam la insistentele copilului de a veni sa doarma in patul parintilor, pentru ca din cauza epuizarii este tentat sa accepti capriciile celui mic si de obicei cel care pleaca este tatal.

Art ,un patut de co-sleeping, dar cu dimensiuni ofertante chiar si pentru un copil de 2 anisori.

Contact este simplu si elegant.

https://www.stylebebe.ro/produs/patut-bebe-atasabil-next-to-you-alb-stylebebe-ro/