Camera bebelusi Mars

Venim acum cu o noua propunere din partea designerilor Azzurra, Camera Bebelusi Mars lucrat intr-o combinatie spectaculoasa propusa de doua culori alb, ivory sau grey.

Patutul din lemn de fag Mars este echipat cu: roti pivotante cu blocatori pentru o deplasare mai usoara (cel putin in momentul cand se face curatenie in camera sunt de un real ajutor), pozitionatori ai suportului de saltea pe un nivel superior pentru nou nascut, mansoane de protectie montate pe ambele laterale lungi, laterala culisanta facilitand accesul la bebelusul din patut, sertar pe toata suprafata patutului accesibil pe ambele parti pentru depozitat paturele sau lenjeria de patut.

Noutatea la modelul de camera bebe Mars, consta in pretul accesibil al acestuia comparativ cu lemnul si finisajele folosite de inalta calitate facandul o alegere foarte convenabila.

Ambele laterale ale patutului sunt culisante – pot sa fie miscate sus/jos, aceasta functie impreuna cu posibilitatea reglarii suportului de saltea pe doua nivele de inaltime usureaza foarte mult manevrele de ingrijire ale copilului. Un avantaj pe care toti parintii il gasesc ideal.

Tot pe lateralele lungi culisante, se gasesc montate protectii de plastic foarte utile mai ales cand apar primii dintisori ai copilului, iar acesta vrea sa guste cu gurita in dorinta lui de exploatare a noului inconjurator.

Acolo unde spatiul permite, se poate monta langa pat si  comoda multifunctionala asortata in culorile patutului sau complet alba si acesorizata cu salteluta pentru infasat, cadita incorporata si detasabila ulterior, patru sertare incapatoare si patru roti pivotante blocabile. Comoda multifunctionala este foarte folositoare la inceputul vietii bebelusului dar si mai tarziu cand aceasta poate ramane ca o comoda functionala in camera copilului.

Va asiguram de toata sustinerea noastra in alegerea patutului care voua ca parinti si in special bebelusului dumneavoastra se potriveste cel mai bine.

 

Mult succes in alegerile facute, Echipa Stylebebe.